Μέρα χαράς για τα παιδιά της ενορίας μας

Μέσα στα πλαίσια της κατηχητικής κίνησης της ενορίας του Αγίου Πολυδώρου Καϊμακλίου, στις 28 του Μάη γιορτάσαμε την ημέρα παιδιού με διάφορα παιχνίδια και κατασκευές και με το συμπαθέστατο τετράποδο μας, το οποίο έπαιρνε βόλτα τα παιδιά στην αυλή του Αγίου Πολυδώρου.

Μια μουσική νότα έδωσε και το χορευτικό τμήμα της ενορίας μας με χοράρχη την Αργυρώ καθώς το χοροδιδασκαλείο της Χρυστάλλας όπως βέβαια και το Αστρινίδειο Ωδείο με την Πηνελόπη μας, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ.

Ευχαριστούμε και το αστυνομικό κλιμάκιο που ήρθε για να μιλήσει στα παιδιά για την οδική ασφάλεια.

Παράλειψη θα ήταν να μην αναφέρουμε και τους προσκόπους του 71 σώμα προσκόπων και τους Ακρίτες της ενορίας μας που ήρθανε για να διασκεδάσουν τα παιδιά με διάφορα παιχνίδια.

Στις φωτογραφίες πιο κάτω θα πάρετε μία μικρή γεύση από το τι έχει γίνει.

Ευχαριστώ και από εδώ τους χορηγούς μας. Την Ιερά Αρχιεπισκοπή, την εταιρία ΚΕΟ, την εταιρεία Peric, την εταιρεία Γ. Χαραλάμπους καθώς και την εταιρεία Χαράλαμπος Ρωσσίδης για το ωραίο πανό. Ευχαριστούμε τις Έμιλυ και Στέφανη για το παιδικό μακιγιάζ προσώπου, το Πολυδύναμο κέντρο του Δήμου Λευκωσίας και ειδικά την Αλεξία μας.

Ευχαριστούμε το προσωπκό του Νηπιαγωγείου Παναγιά της Ιεράς Αρχιεπισκοπής για την μεγάλη τους βοήθεια. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε το χριστιανικό σύνδεσμο γυναικών Αγίου Πολυδώρου για όλα τα έξοδα που ανέλαβε καθώς και την ψυχή της εκδήλωσης την πρεσβυτέρα Γιώτα Σαββίδου με όλους τους εθελοντές γονείς και όχι μόνο.